© 2016 Harry Klaassen
TIKA-EXCURSIE
Sartika Meilani  &  Collega`s Voor uw lokale Nederlands en/of Engels sprekende gidsen op Bali - Java - Lombok De andere eilanden van Indonesië doen wij in goed overleg met U.
Tips en Shopping
Mogelijkheden om te winkelen: Bali is ook een paradijs voor koopjes van zeer goedkope strand en vakantiekleding tot verfijnde kunstnijverheid producten aan toe. Dit tropisch paradijs bekend om zijn duizenden tempels houd ook zijn naam hoog door de vele lokale markten,winkeltjes en kramen met een scala aan handelswaar. Op het eiland van de goden vind je ook super grote winkelcentra. a.       Batubulan: Hier moet je zijn voor Batik stoffen, en dit is tevens het centrum van de beeldhouw kunst. b.      Celuk: Dit is het centrum van honderden Zilveren en Goudsmeden. In elke straat vind u wel een klein atelier annex winkeltje. c.       Ubud: In deze plaats staan de Kunstnijverheidskraampjes dicht op elkaar geplakt om hun producten aan de man te brengen. d.      Mas & Kemenuh: Deze plaatsjes zijn bekent om hun houtsnijwerken en maskers. Hier treffen we langs de hoofdstraat een groot aantal werkplaatsen en winkeltjes aan. e.      Klungkung & Candikuning : In deze plaatsen vind je veel grote Kunstmarkten. Hier wordt worden alle vormen van Balinese Kunst verhandeld van echt tot kitsch. f.        Kuta: Dit is een stad die lijkt op een stad die we ook aan de Costa del Sol vinden. Hier treffen we ook vele grote winkelcentra, kroegen en Discotheken aan. Dit is een plaats met een bruisend uitgaansleven. Dus erg druk en dus niet echt Balinees.  Zeker een must  voor de  jeugd  16+   Wat kunnen we gaan we doen op Bali ??? De meeste bezoekers van Bali willen zo snel mogelijk in of onder water.  Allerlei watersporten zijn hier dan ook mogelijk. Maar op het land zijn ook vele mogelijkheden ! a.      Grootschalig water plezier in het Waterbom Park te Tuban. b.      Rijden op of kijken naar een olifant in Bakas olifanten verblijf te Karangasem. c.      Het aanwezig zijn als toeschouwer bij een waterbuffelrace. d.     Wildwatervaren (rafting).Bij de Ayung vertrekt u voor een opwindend  tochtje op de rivier. e.     Bergtochten dit kan zijn een beklimming van de actieve vulkaan Gunung Batur (minstens 4 uur) f.     Toeschouwer bij De hanengevechten die in Bali nog voorkomen als  onderdeel van een religieuze ceremonie. g.    Vlieger wedstrijden die plaats vinden In Sanur en het winderige Bukit Badung. Bali heeft een van de beste duik-omgevingen in de wereld, omdat het gelegen is aan de verbinding tussen de Stille Oceaan en de Indische oceaan, in het midden van werelds rijkste marine bio-geografisch gebied Tika werkt al geruime tijd samen met een zeer goede Nederlandse Duik Instructeur op Bali. Duikcentrum Bali Bubbles is gevestigd in Candi Dasa, in het oosten van Bali. Dit is in het centrum van de meest populaire duik-stekken in Bali. Binnen 20 minuten van ons duikcentrum hebben we meer dan 10 prachtige duik-stekken. Als full service duikcentrum bieden wij dagelijkse duik trips, duik-pakketten vanaf 3 dagen en duik-safari's voor langere perioden.
Loading
© 2016 Harry Klaassen webdesign
TIKA-EXCURSIE
Voor uw lokale Nederlands en/of Engels sprekende gidsen op Bali - Java - Lombok. De andere eilanden van Indonesië doen wij in goed overleg met U.
Mogelijkheden om te winkelen: Bali is ook een paradijs voor koopjes van zeer goedkope strand en vakantiekleding tot verfijnde kunstnijverheid producten aan toe. Dit tropisch paradijs bekend om zijn duizenden tempels houd ook zijn naam hoog door de vele lokale markten,winkeltjes en kramen met een scala aan handelswaar. Op het eiland van de goden vind je ook super grote winkelcentra. a.       Batubulan: Hier moet je zijn voor Batik stoffen, en dit is tevens het centrum van de beeldhouw kunst. b.      Celuk: Dit is het centrum van honderden Zilveren en Goudsmeden. In elke straat vind u wel een klein atelier annex winkeltje. c.       Ubud: In deze plaats staan de Kunstnijverheidskraampjes dicht op elkaar geplakt om hun producten aan de man te brengen. d.      Mas & Kemenuh: Deze plaatsjes zijn bekent om hun houtsnijwerken en maskers. Hier treffen we langs de hoofdstraat een groot aantal werkplaatsen en winkeltjes aan. e.      Klungkung & Candikuning : In deze plaatsen vind je veel grote Kunstmarkten. Hier wordt worden alle vormen van Balinese Kunst verhandeld van echt tot kitsch. f.        Kuta: Dit is een stad die lijkt op een stad die we ook aan de Costa del Sol vinden. Hier treffen we ook vele grote winkelcentra, kroegen en Discotheken aan. Dit is een plaats met een bruisend uitgaansleven. Dus erg druk en dus niet echt Balinees.  Zeker een must  voor de  jeugd  16+   Wat kunnen we gaan we doen op Bali ??? De meeste bezoekers van Bali willen zo snel mogelijk in of onder water.  Allerlei watersporten zijn hier dan ook mogelijk. Maar op het land zijn ook vele mogelijkheden ! a.      Grootschalig water plezier in het Waterbom Park te Tuban. b.      Rijden op of kijken naar een olifant in Bakas olifanten verblijf te Karangasem. c.      Het aanwezig zijn als toeschouwer bij een waterbuffelrace. d.     Wildwatervaren (rafting).Bij de Ayung vertrekt u voor een opwindend  tochtje op de rivier. e.     Bergtochten dit kan zijn een beklimming van de actieve vulkaan Gunung Batur (minstens 4 uur) f.     Toeschouwer bij De hanengevechten die in Bali nog voorkomen als  onderdeel van een religieuze ceremonie. g.    Vlieger wedstrijden die plaats vinden In Sanur en het winderige Bukit Badung. Bali heeft een van de beste duik-omgevingen in de wereld, omdat het gelegen is aan de verbinding tussen de Stille Oceaan en de Indische oceaan, in het midden van werelds rijkste marine bio- geografisch gebied Tika werkt al geruime tijd samen met een zeer goede Nederlandse Duik Instructeur op Bali. Duikcentrum Bali Bubbles  is gevestigd in Candi Dasa, in het oosten van Bali. Dit is in het centrum van de meest populaire duik-stekken in Bali. Binnen 20 minuten van ons duikcentrum hebben we meer dan 10 prachtige duik-stekken. Als full service duikcentrum bieden wij dagelijkse duik trips, duik- pakketten vanaf 3 dagen en duik-safari's voor langere perioden.